WorkingMedia

Vi sætter handling bag jeres digitale målsætninger


Pragmatisk online marketing

- drevet af passion og nysgerrighed

Hos WorkingMedia er vi dybt passionerede, omkring det vi laver – og vi sætter en ære i vores arbejde!


Vi har et fælles mål og en ambition om altid at gøre en forskel for vores kunder. Vores ønske er, at vores kunder ser os som en værdifuld samarbejdspartner fremfor eksterne konsulenter.


Vi er oprigtigt nysgerrige på samtlige af vores kunder, og vi arbejder ud fra den overbevisning, at jo bedre vi forstår vores kunder og deres forretning, jo bedre resultater skaber vi for dem.


Vi står klar til at hjælpe jer med målrettet, effektiv online marketing der gør en målbar forskel.

Få afdækket jeres onlinepotentiale Book en GRATIS konsultation

Solid erfaring og specialiseret viden

Vi hjælper jer med at få flere kunder online, så I kan koncentrere jer om det I er bedst til, at drive jeres forretning og yde den bedst mulige service.

International erfaring

Med mere end 15 års international e-commerce SEO erfaring bliver I hos os mødt af erfarne specialister, hvadenten jeres virksomhed skal markedsføres indenfor eller udenfor landets grænser.


Pragmatisk proces

Vi er pragmatiske SEO og digitale marketing specialister med fokus på forretningsudvikling og målbare resultater. Nysgerrighed og kontinuerlig læring er nøgleord. Integritet og målrettet vedholdenhed en selvfølge. 

Specialistviden

Vi har online marketing specialistviden nationalt såvel som internationalt, via bureaukunder såvel som egne websites. Google er vores favoritplatform pga. dennes effektivitet for vores kunder.


Vi mødes i øjenhøjde

Vi gør en dyd ud af altid at tale i øjenhøjde. Ingen smart branchejargon, men alene et venligt, passioneret og målrettet fokus på jeres specifikke behov og hvordan vi kan hjælpe jer til at opnå målbar succes online.

Amar

Digital rådgiver

Digital forretningsudvikling

Amar har drevet egen succesfuld international online forretning siden 2004 og har derved opnået 16+ års solid, bred viden om online marketing. Samtidig har han arbejdet som digital rådgiver i flere af DKs mest ambitiøse webbureauer.

Peter

SEO-specialist

Online vækst

Peter er husets tekniske specialist med en baggrund som Head of SEO i et af Danmarks største SEO-bureauer. Peters 9+ års erfaring er opbygget ved hjælp af en dyb passion for alt digitalt, herunder Google, Analytics og hjemmesider generelt.

Annika

SoMe-specialist

Online potentiale

Annika er især knivskarp på hvad jeres potentielle kunder efterspørger, når de søger på Google og Instagram. Med en baggrund som projektkoordinator er hun samtidig garanten for at ingen opgave her i huset får lov at lande mellem 2 stole.

Kompetence, engagement og ydmyghed

Værdier og mission

1

Ansvar er et nøgleord

God service er en ufravigelig nødvendighed og vi gør altid vores bedste for at levere bedre end det vi lover for vores kunder. Vores formål er at gøre alle vores kunder glade. Vi tager ansvar og går den ekstra mil.

2

Teamwork og samarbejde

Vi dyrker en proaktiv, win-win kultur internt såvel som eksternt. Vi ved at fælles sejr er mulig - og nødvendig. For os er teamwork og samarbejde lig med synergi. I fællesskab får vi 2+2 til at give mere end 4.

3

Målrettet pragmatisme

Vi skal kende vores kunders mål, før vi kan nå dem. Vi spørger og lytter for at forstå og vi er hverken bange for at udfordre eller sige nej. Vi går direkte efter målet og justerer ind, når målet bevæger sig.

Må vi byde på en virtuel kop kaffe?

Skal vi tage en dialog om jeres potentiale online? Vi starter altid med at lytte. Vi tager jer i hånden og taler online marketing i øjenhøjde, så vi sammen kan opnå tryghed i processen og forløbet. Helt uforpligtende.