Hos WorkingMedia er vi dybt passionerede, omkring det vi laver – og vi sætter en ære i vores arbejde!

Vi er SEO-specialister som elsker at programmere og optimere online forretninger for store såvel som mindre virksomheder.

Vi har et fælles mål og en ambition om altid at gøre en forskel for vores kunder. Vores ønske er, at vores kunder ser os som en værdifuld samarbejdspartner fremfor eksterne konsulenter.

Vi er oprigtigt nysgerrige på samtlige af vores kunder, og vi arbejder ud fra den overbevisning, at jo bedre vi forstår vores kunder og deres forretning, jo bedre resultater skaber vi for dem.

AnnikaSEO Specialist
Med et stærkt udgangspunkt i on-page SEO hvor søgeordsanalyse og content er særdeles vigtige elementer, arbejder Annika koncentreret og fokuseret for at skabe de bedste resultater. Annika elsker at hjælpe vores kunder til tops på Google. Hun tænker gerne ud af boksen og ser det brede perspektiv med udgangspunkt i kundens ønsker og behov.

Annika har specialiseret sig i at udarbejde grundige søgeordsanalyser og efterfølgende sætte søgeordene i system og implementere dem til gavn for vores kunder.

Annikas baggrund som aktiv blogger og influencer kombineret med en professionel baggrund som projektkoordinator gør, at hun er i stand til at varetage flere roller og samtidig se tingene fra mange synsvinkler. Annika er Ordnørd med stort O og en haj til grammatik. Det er sjældent at slå- og stavefejl slipper forbi hendes falkeblik.

Både når det gælder arbejde og fritid, har Annika et højt energiniveau, – og du skal stå tidligt op, hvis du skal følge med. Når ikke hun arbejder for WorkingMedias kunder, driver hun www.yogabloggen.dk, underviser i yoga og så er hun bidt af en gal løber.

Peter Senior SEO Specialist
Peter er – foruden sin store, brede SEO-viden – også husets tekniske SEO specialist. Han jonglerer med svære begreber som response-koder, Robots.txt og .htaccess, som han uden problem får forklaret vores kunder på en god og overskuelig måde.

Peter har en mangeårig baggrund som Head of SEO hos OnlinePartners.

Peter er både ærlig og klog, og kunderne elsker hans jordbundne jyske sind. Hos Peter er humøret altid højt – og han sætter en ære i at føre både store og mindre kunder til tops på Google. Peter går gerne den ekstra mil, hvis han kan se, at kunden har brug for hjælp med sidens hastighed, brugervenlighed eller noget helt andet.

Med Peter som din SEO specialist er du sikker på, at dit website får en stor gennemgang, der sikrer dig en bedre placering på Google.

Udover at være partner i WorkingMedia nyder Peter at tilbringe tid med kone, børn og hund.

AmarSenior SEO Specialist
Når det kommer til SEO er Amar husets absolutte ronkedor rent videns- og erfaringsmæssigt.

Amar har siden 2004 år succesfuldt drevet sine egne, store internationale websites. Sideløbende hermed har han arbejdet som SEO-specialist hos OnlinePartners, Senior Digital Rådgiver hos Oxygen og som SEO-specialist hos Hesehus. En baggrund der har bidraget til Amars store faglige viden og erfaring indenfor online markedsføring.

Amar har sine forcer indenfor international søgemaskineoptimering, teknisk SEO, linkbuilding og tilrettelæggelse af online strategier. Amar rådgiver derfor vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere ud fra en personlig ekspertise – hvilket alle involverede parter nyder godt af.

Amar er nærmest berygtet for sit pragmatiske fokus på bundlinjen. Hvis ikke det kan betale sig, så kan det sjældent heller anbefales.

Amar er glad for styrketræning – og det fællesskab og holdånd der opstår ved holdtræning. Når Amar slapper af, så sker det ofte på sofaen med gode serier på Netflix og HBO. Han er specielt glad for at bruge tid sammen med hans familie, gå lange ture og læse/lytte til gode, berigende bøger.

Få en gratis foranalyse

I tvivl om jeres digitale styrke? Som ny kunde får du lavet en gratis foranalyse, vi kan bruge som udgangspunkt for dialog om indsatser, samarbejde og KPI’er

KONTAKT OS