SEO / Søgemaskineoptimering

​Veludført SEO tiltrækker de kunder der kan ses positivt på bundlinjen

Få SEO udført af specialister med tung erfaring og et ufravigeligt fokus på at vækste jeres bundlinje!

SEO er ikke til at komme udenom. Heldigvis. For det er et uhyre effektivt våben! Hos WorkingMedia er vi SEO specialister med mange års hands-on erfaring. Vi står klar til at hjælpe jer med alle søgemaskineoptimeringens enkelte discipliner.

Søgeordsanalyse

Med afsæt i en grundig søgeordsanalyse afdækker vi, hvad jeres potentielle kunder helt præcist søger efter online, når de har brug for jeres services. Dette tiltrækker ikke alene flere besøgende, men også relevante besøgende. Læs mere om søgeordsanalyse...

On-page SEO

Det er indholdet på websitet, der fortæller søgemaskinerne og de besøgende, hvad siden omhandler. Med on-page SEO stiller vi skarpt på jeres hovedfokus, optimerer alle relevante parametre og øger derigennem både placeringer, trafikmængde og salg og/eller konverteringer. Læs mere om on-page SEO... 

Content marketing strategi 

Når jeres online markedsføring skal være både effektiv og profitabel, er den røde tråd vigtig. Vi tilrettelægger en samlet content marketing strategi, der favner alle aspekter indenfor online tilstedeværelse - lige fra nyhedsbreve til sociale medier. Læs mere om content marketing strategi... 

Teknisk SEO analyse

Ved hjælp af en teknisk SEO analyse sørger vi for, at ingen forkerte indstillinger, lav hastighed eller uhensigtsmæssig programmering og kodning står i vejen for jeres hjemmsides synlighed i søgemaskinerne. Læs mere om teknisk SEO analyse...

Off-page SEO

Off-page SEO sikrer gennem etablering eller udbygning af en solid og relevant linkprofil jeres websites autoritet i søgemaskinernes øjne samt tilgangen af besøgende via andre kanaler. Fokus er på eksterne hjemmesider og sociale medier. Dette giver SEO optimeringen både dybde og diversitet. Læs mere om off-page SEO...

Tekstforfatning

Skarpe tekster der giver brugeren solid information og tilfører jeres hjemmeside og øvrige online markedsføringskanaler autoritet og troværdighed er alfa og omega. Til det formål tilbyder vi tekstforfatning til alle formål online. Læs mere om tekstforfatning...

Er jeres  hjemmeside professionelt søgemaskineoptimeret?

Effektiv SEO angriber fra flere sider på én gang. Det giver optimeringen en bredde, der ikke alene er effektiv men også langtidsholdbar. 


Derfor bygger vores søgemaskineoptimering ikke kun på de klassiske SEO-discipliner som teknisk SEO, solid on-page optimering samt linkbuilding med både relevans og kvalitet for øje. Vi fokuserer også på adfærdsanalyse, konverteringsoptimering samt målretning af jeres hjemmesides samlede online markedsføringsindsats mod præcis jeres målgruppe. 


Alt sammen med det ufravigelige hovedformål at skabe vækst for jer gennem øget tilgang af relevante besøgende fra alle relevante kanaler. 


Samlet gør dette jeres SEO-indsats meget profitabel. Hver marketingskrone brugt på SEO hos WorkingMedia er solidt investeret i en langtidsholdbar løsning uden hurtige smutveje og kortsigtede strategier. 


Vi ved nemlig, gennem vores mangeårige erfaring, at grundig SEO er gunstig SEO. 


Få et uforpligtende tilbud


25 års samlet professionel erfaring med lokal, national og international søgemaskineoptimering sikrer jer optimale resultater. Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer til mere vækst. 

Er I klar til udnytte jeres vækstpotentiale online? Lad os tage en uforpligtende snak!

Vores SEO proces

Et samarbejde med os tager udgangspunkt i nedenstående proces, naturligvis med en individuel tilgang baseret på jeres specifikke behov.

1

Dialog

Et samarbejde med os indledes altid med et møde, hvor vi lytter til jer, lærer om jeres behov og ambitioner, hvorefter vi sammen drøfter strategi, handlingsplan og konkrete målsætninger. Vi sikrer, at målene er ambitiøse, realistiske og opnåelige. Dernæst udarbejder vi en SEO-vækstanalyse for at identificere lavthængende frugter og SEO-potentiale for jeres forretning, så vi kan skabe målbare resultater hurtigst muligt efter igangsætning af optimeringsprocessen.

2

Vækstanalyse

Forudsætningen for at få succes med SEO er, at arbejdet baserer sig på en solid viden om jeres virksomhed, målgruppe, konkurrenter og markedsposition. Vi lægger derfor stor vægt på analysefasen, hvor vi kommer omkring:

 • Situationsanalyse
 • Søgeordsanalyse / efterspørgselsanalyse
 • Teknisk SEO analyse
 • Konkurrentanalyse
 • Målsætninger og prognoser
 • SEO strategi og plan


3

Målrettet optimering

Arbejdet med SEO er en kontinuerlig proces, hvor vi løbende optimerer, monitorerer, justerer - og optimerer med et målrettet fokus på at vækste jeres bundlinje. En typisk proces omfatter:

 • On-page SEO
 • Udbedring af tekniske fejl
 • Hastighedsoptimeringer
 • Optimering af indhold
 • SEO tekstforfatning og udbygning af nye sider
 • Linkbuilding
 • Monitorering, overvågning og rapportering/dokumentation

Skal vi hjælpe jer med at få mere vækst via jeres hjemmeside?