SEO kursus tilpasset jeres specifikke behov

Vil I selv optimere jeres website? Med et WorkingMedia SEO kursus opnår I øget online marketing forståelse og højt afkast på jeres indsats


Fordele ved et SEO kursus

  • I opnår en solid forståelse af SEO og vigtigheden heraf, for at få succes online
  • I bliver klædt på til selv at kunne varetage dele af søgeoptimeringen
  • I sparer penge ved selv at udføre de mest tidskrævende opgaver
  • I kan tilkøbe et klippekort så specialisthjælpen altid er lige ved hånden

Overvejer i et SEO kursus? Hos WorkingMedia  har vi mange års erfaring med alle elementer inden for SEO, både hvad angår det tekniske og de mere jordnære indholdselementer.


Denne viden deler vi gerne ud af. Vi ser det som en fordel for både os selv og vores kunder, at SEO ikke udelukkende er en disciplin, som har tendens til at fremstå uigennemsigtig, kompleks og en smule hemmelig. 


Hvis I på jeres hjemmeside ikke tidligere har beskæftiget jer med søgemaskineoptimering, er et SEO kursus en fantastisk mulighed for at forstå, hvad SEO handler om. Her kan I få indsigt i, hvad I får for de markedsføringskroner, I har afsat til denne gren af den digitale markedsføring.


Nogle opgaver bliver I efterfølgende i stand til at kunne udføre selv eller i samarbejde med os. På den måde kan markedsføringsbudgettet på sigt omlægges og penge frigives fra ét område til et nyt, med endnu større muligheder for øget konvertering. 


SEO kursus for begyndere


Vi tilrettelægger ethvert SEO kursus, så det passer til jeres forhåndskendskab. Derudover vil undervisningen tage udgangspunkt i netop jeres behov, så de centrale emner bliver dem, I har brug for at vide mere om og gerne selv vil arbejde med i det daglige.


Et SEO kursus kan både finde sted i jeres virksomhed, i vores lokaler i Odense eller Haderslev eller på eksterne lokationer i forbindelse med eksempelvis temadage. 


Vores undervisere har erfaring med formidling af komplekse problemstillinger på en letforståelig måde og har I allerede en vis kendskab til SEO, planlægger vi gerne undervisning i specifikke emner inden for SEO – f.eks.  teknisk SEO,  on-page SEO  eller off-page SEO. 


Undervisning med supplerende håndbog


Vores SEO kursus kan også suppleres med individuelt udarbejdede guides og håndbøger til grundlæggende SEO i netop jeres virksomhed. Guides og håndbøger som I kan tage med hjem og bruge i hverdagen. 


Et SEO kursus er især en god investering for større virksomheder med en selvstændig marketingafdeling, der arbejder individuelt i dagligdagen, men som sammen med resten af huset stiler mod et større fælles mål.

Bliv klogere på vores SEO kursus

Kontakt os på 42 90 70 20 eller udfyld formularen herunder, for en uforpligtende snak om jeres SEO kursus behov.