SEO strategi

Skab sammenhæng og overblik i jeres SEO arbejde med en velovervejet SEO strategi


Fordele ved en professionel SEO strategi

  • I opnår en solid ramme omkring jeres SEO indsats
  • I ved præcist hvor I skal sætte ind og i hvilken rækkefølge
  • I arbejder målrettet med de indsatser der giver det største afkast
  • I kan tilkøbe et klippekort så specialisthjælpen altid er lige ved hånden

Den samlede indsats indenfor søgemaskineoptimering kræver en veltilrettelagt SEO strategi. På den måde er alle involverede parter konstant klar over, hvilke områder der optimeres på, i hvilket omfang og rækkefølge samt hvorfor. 


En SEO strategi sikrer også sammenhæng i optimeringen og forhindrer at de forskellige optimeringsindsatser modarbejder hinanden. 


Indledende skridt til en god SEO strategi


Der er 3 grundlæggende elementer i en SEO strategi: 

  1. Formålet med SEO indsatsen
  2. Jeres målgruppe 
  3. Søgeordsanalysen 

Når vi skal udarbejde jeres SEO strategi, starter vi derfor med at tage en snak med jer omkring, hvad I ønsker at opnå med indsatsen af jeres søgemaskineoptimering. Selvom det måske kunne lyde som et svar lige til højrebenet, nemlig flere salg, er der alligevel delmål, der også er værd at kaste et blik på.


Det kunne f.eks. være bedre brand-kendskab, øget autoritet i branchen, større markedsandel eller såkaldt ejerskab over søgninger på specifikt jeres virksomhed. 


Herefter får vi afdækket jeres målgrupper og personaer og først da, er der forhåndsviden nok til at foretage en grundig og målrettet søgeordsanalyse. 


Søgeordsanalysen som SEO strategiens skelet


De ord, der er relevante for jer at blive fundet på, er hele skelettet i jeres SEO strategi. 


Antallet af søgninger på specifikke søgeord og søgefraser kan være dét, der afgør, om I skal satse på ét ord fremfor et andet. Samtidig kan konkurrencegraden på samme være det, der i stedet sender jer i en anden retning, hvor mulighederne for gode rankings/ placeringer er bedre. 


Søgeordsanalysen er også en hjælp til at gøre optimeringen strømlinet og supplerende i sin tilgang. Der hvor mange SEO strategier fejler, er at de ikke går metodisk til værk og mangler skarphed i selve målretningen af de enkelte søgeord. Selvom det ville være fantastisk, er det nemlig svært at få flere top 3 placeringer på samme søgning. 


Derfor skal man kunne tage de rigtige til- og fravalg og målrette hver enkelt underside det helt korrekte søgeord og ikke lade sig forblænde af et skyhøjt antal månedlige søgninger eller lade sig narre af manglende søgevolumen. 


Alt sammen noget, der både kræver god grundlæggende viden om SEO, erfaring med hvad der virker og branchekendskab – med andre ord: En god SEO strategi er resultatet af et godt samarbejde bureau og virksomhed imellem.

Har I brug for en SEO strategi?

Eller har I allerede en SEO strategi, men mangler nye inputs og et kritisk blik på denne? Så tilbyder vi en uforpligtende snak omkring jeres behov og muligheder for at blive endnu skarpere i jeres arbejde med SEO. 


Kontakt os på 42 90 70 20 eller udfyld formularen herunder.