Tekstforfatning

Jeres hjemmesidetekster er jeres ansigt udadtil - ikke kun i brugernes øjne, men også i søgemaskinernes. God tekstforfatning sælger på flere niveauer.


Fordele ved professionel tekstforfatning

  • I slipper for selv at udføre et ellers meget vigtigt, men tidskrævende arbejde
  • I sikrer at jeres tekster er målrettet både jeres besøgende og Google
  • I afdækker online potentialet, da hver tekst målrettes specifik efterspørgsel
  • Tekstforfatning kan købes efter behov eller indgå i jeres faste SEO løsning

Skarp tekstforfatning, tekster med et klart budskab, professionelt sprogbrug tilpasset målgruppen og fejlfri grammatik højner jeres  autoritet både overfor jeres kunder, men også Google. Dette gælder både generelle salgstekster, blogartikler og såkaldte SEO tekster. 


Hvorfor er professionel tekstforfatning vigtigt? 


Det er indholdet på jeres hjemmeside, der giver jeres besøgende et indtryk af jer, jeres virksomhed eller organisation. Dertil kommer, at selve opbygningen i tekster til brug online, bør være en smule anderledes end eksempelvis tekster til tryk.


Blandt andet fordi de besøgende på internettet har travlt og pointerne dermed skal falde hurtigt, men også fordi indhold, der ligger online, skal sigte mod at være tilgængeligt og forståeligt for alle, uanset jeres primære målgruppe.


Derfor er den tid man bruger på en tekstforfatter til sit website rigtig godt givet ud. Uanset om jeres hjemmeside er helt ny eller har eksisteret længe og om I selv har evnerne til at formulere jer skarpt eller jeres kompetencer ligger et helt andet sted.


Hvorfor vælge WorkingMedia til at skrive jeres tekster? 


Ved at vælge WorkingMedia som tekstforfatter, kan vi både målrette jeres tekster mod jeres målgruppe og mod søgemaskinerne på én gang. Samtidig sørger vi for, at teksterne fremstår både troværdige, professionelle og overskuelige uden grammatiske fejl, stavefejl og manglende hovedfokus.


Vi har udelukkende dygtige, erfarne og professionelle tekstforfattere tilknyttet og I er således sikret perfekte tekster som er klar til brug på jeres hjemmeside eller blog – hver gang.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os på 42 90 70 20 eller udfyld formularen herunder, for en uforpligtende snak om jeres specifikke behov for professionel tekstforfatning.